Kirje 1919-10-25, Helsinki

Rakkaimpani! Nyt täytyy minun pyytää sinulta kiireellistä toimenpidettä. Mene nyt heti tämän kirjeen saatuasi Olkkoselle ja maksa kunnan verot, joista sinulle kirjoitin ja lähetä verokuitti kuitattuna minulle heti. En ole joutanut taksoitustani katsomaan, mutta olen kuullut niiden verottaneen minua ehkä enemmästä kuin olen saanut täällä ja kun menen katsomaan, niin on hyvä näyttää, että menee minulta veroja muuallekin. Tämä on hyvin kiireellinen, joten täytyy se sinun saada postiin tiistaiksi tai viimeistään keskiviikkoaamuksi. Jos Eemeli sattuisi olemaan pois niin osaa Toivo verolapun kirjoittaa, ellei entistä löydy ja kuitataan se myös, kun saa rahat. Kun eilen kirjoitin pitkän kirjeen, niin en jatka, mutta katsoin tämän niin tärkeäksi, kun on tuhansien markkojen maksusta kysymys. Tervehtäin Kyösti Kallio”