Kirje 1921-1-30, Junassa

R.K! ”Olemme Seinäjoella tulossa. Kirjoitan jo toisen kerran, koska kirjeet Helsingistä eivät ehdi luoksesi, jos perillä olen vain pari päivää. Kun olen nyt katsellut almanakkaa, huomaan etten jouda keskiviikkona kotiin, jos olen kunnallispäivillä loppuun asti. Toivottavasti ovat miehet käyneet maanantaina asemalla. Vaunut tilasin torstaiksi, vaan pyysin ilmoittamaan jos saadaan jo keskiviikkona. Olisi hyvä jos lastaisivat keskiviikkona, että voisi käydä loppuviikolla kolmannen kerran. Tietysti riippuu ilmoista matkat paljon. Minua saa tulla noutamaan torstaina, ellen toisin määrää. Jos heiniä tuodaan keskiviikkona kolmella hevosella niin jättäköön yhden hevosen Stenbeckille odottamaan minua. Kyllä Stenbeckillä hoitavat, niin pääsee mies lannan ajoon. Ehkä panet ne vanhat veltit mukaan, kun on vaan yhden sukan kengät. Miehet ajanevat lantaa välipäivinä. Jos sinne on tullut miehiä niin juurakot pitäisi myös särkeä. Syd. terveiset Kyöstiltäsi”