Kirje 1923-1-9, Helsinki

Rakkaimpani! ”Presidentti palasi tänään kotiin ja ehdotti, että minä lähtisin nyt kotiin. Niin olen päättänytkin, että tulen ainakin perjantaina. Lähtisin jo huomenna, mutta Englannin ministerillä on kutsut, joihin täytynee minunkin mennä, vaikka se on niin kamalaa, kun ei osaa yhtään puhua niiden kanssa. Jos olisin ennen tämän ajatellut, niin tällä syyllä olisin voinut olla poissa. Mutta nyt olen ilmoittanut, että tulen. Se on ikävä seikka, vaan ei voine enää perääntyä. Jos toiselle päälle tulen niin sähkötän. Minulla olisi tosin yksi tärkeä kokous perjantaina, mutta täytynee tulla sen verotuksenkin vuoksi. Ja lisäksi on minulla toinen kokous maanantaina, joten en voi olla kuin sunnuntaihin ja siis senkin vuoksi on tärkeä lähteä torstaina. Enempää en nyt kirjoitakaan, kun pian tavataan. Sydämelliset terveiset teille kaikille Kyöstiltäsi”