Kirje 1923-6-27, Helsinki

Rakkaimpani! ”Odotin taas kirjettä, mutta kun en saanut niin pistän terveisiksi muutaman sanan. Kuten ennen olen maininnut, niin koetan päästä käymään pyhän aikana. Noutamaan ei tarvitse tulla, kun autoja kulkee. Olen muutamia päiviä hoitanut puolustusministeriötä ja soisin siitä pian vapautuvani, mutta seuraajan saanti on vaikeaa. Näin ollen täytyy kulkea eteenpäin ja kantaa tätäkin taakkaa. Olen kysynyt siihen paria kolmea henkilöä, mutta kielteisiä vastauksia olen saanut. Mitään erikoista ei minulle kuulu. Ensi pyhänä pitäisi olla täällä messuilla, mutta kotiin koetan päästä. Sydämelliset terveiset teille isältä”JK. Maikki lähetti tänne 4000 mk vekselinuusimista varten. Palautan sen tänään, ettei tarvitse keskustella. Sanoin, että minua suuresti suretti, kun rahat meni aivan eri tarkoitukseen, kuin puhe oli. Sama”